Kun dem, der har dit link (og i tilstanden Løbs-ID + adgangskode også koden). Løb vises aldrig offentligt.
Følgerne ser: kortet med hele ruten og din position, din distance, dit tempo og din målprognose, dit telefonbatteri (medmindre det er skjult) og antallet af seere.
Cheers er private: en cheers optagelse eller tekst er kun til dig (og afsenderen). Andre følgere ser kun, hvem der sendte en cheer og hvornår.
Opsummeringen er kun til dig (og de andre løbere i et gruppeløb).
Du ser dine følgere: de navne, de skrev, hvornår de kiggede med, deres cheers og klap. Du kan blokere en følger.
For at lukke alle ude, der har det gamle link, skal du nulstille adgangskoden i Løbsindstillinger. Så holder alle links, der er delt indtil nu, op med at virke.