A telefonod akkumulátorának elrejtése
A követők verseny közben alapból látják a telefonod akkumulátorának töltöttségét, így tudják, miért tűnhetsz el.
Elrejtése: Beállítások → Amit a szurkolóid látnak → Akkumulátor elrejtése. Kb. 30 másodpercen belül érvénybe lép, élő verseny közben is, és az összes versenyedre vonatkozik.
Az akkumulátor töltöttsége sosem jelenik meg az összefoglalóban.