Wstrzymanie i wznowienie
⏸ Wstrzymaj pokazuje Twoim kibicom „Wstrzymany”. Dotknij ▶ Wznów, żeby wrócić na żywo.
Czego wstrzymanie nie robi:
Podczas wstrzymania kibice nigdy nie widzą „Ponowne łączenie…” ani „nie porusza się”.
Wstrzymane przez nas: bieg, który trwa jeszcze 12 godzin po starcie (36 godzin dla biegów powyżej 60 km), jest automatycznie wstrzymywany i kończy się po 10 minutach, chyba że dotkniesz ▶ Wznów. Zobacz „Biegi trwające zbyt długo”.
Wstrzymanie nie jest dostępne podczas czekania na linię startu.