Tylko osoby, które mają Twój link (a w trybie ID biegu + kod dostępu także kod). Biegi nigdy nie są publicznie wymieniane.
Kibice widzą: mapę z całą trasą i Twoją pozycją, Twój dystans, tempo i przewidywany czas na mecie, baterię Twojego telefonu (chyba że jest ukryta) i liczbę widzów.
Cheery są prywatne: nagranie lub tekst cheera są tylko dla Ciebie (i jego nadawcy). Inni kibice widzą tylko, kto i kiedy wysłał cheer.
Podsumowanie jest tylko dla Ciebie (i pozostałych biegaczy biegu grupowego).
Ty widzisz swoich kibiców: wpisane przez nich imiona, kiedy oglądali, ich cheery i brawa. Możesz zablokować kibica.
Aby odciąć wszystkich, którzy mają stary link, zresetuj kod dostępu w Ustawieniach biegu. To unieważnia wszystkie dotąd udostępnione linki.