Mit látnak a követők?
A követők böngészőben nyitják meg a linkedet, és ezt látják:
Az „Újracsatlakozás…” akkor jelenik meg, ha 150 másodperce semmit sem kaptunk a telefonodtól. Addig a pöttyöd a sebességeddel még legfeljebb 90 másodpercig halad tovább az útvonalon.
A követők nem látják mások cheerjeit, csak azt, ki és mikor küldött. A cheereid neked szólnak.