Lopp som pågår för länge
Glömde du att trycka på Avsluta? Vi stänger lopp som fortsätter att gå långt efter starten.
- 12 timmar efter starten (36 timmar för lopp över 60 km) pausar vi loppet och säger till: det avslutas om 10 minuter om du inte trycker på Fortsätt.
- Du får en notis varje minut, och appen säger det högt om den är igång.
- Springer du fortfarande? Tryck på ▶ Fortsätt. Nästa kontroll kommer 12 timmar senare.
- Efter 10 minuter är loppet avslutat. Om din telefon inte skickade något på 30 minuter innan dess avslutas det direkt.
Din målgång uppskattas vid den punkt där du nådde 98 % av distansen, så timmarna efter målgången förstör inte din tid. Sedan frågar vi: Vilken var din sluttid?