Bara de som har din länk (och, i läget Lopp-ID + åtkomstkod, koden). Lopp listas aldrig offentligt.
- Följarna ser: kartan med hela banan och din position, din distans, ditt tempo och din målprognos, telefonens batterinivå (om den inte är dold) och antalet tittare.
- Cheers är privata: en cheers inspelning eller text är bara till dig (och avsändaren). Andra följare ser bara vem som skickade en cheer och när.
- Sammanfattningen är bara till dig (och de andra löparna i ett grupplopp).
- Du ser dina följare: namnen de skrev, när de tittade, deras cheers och applåder. Du kan blockera en följare.
För att stänga ute alla som har den gamla länken, återställ åtkomstkoden i Loppinställningar. Det gör att alla länkar som delats hittills slutar att fungera.